onsdag den 27. januar 2010

januar

Hej
ja nu er jeg så kommet til blokland og hold da op det har taget sin tid før jeg har turet gå igang med at prøve at skrive mit første indlæg her inde. Men engang skal jo være den første.
Så idag Onsdag d.27januar 2010 syndes jeg det skal være, det blæser og tøsnen drysser ned uden for vinduerne ved vores gård jeg bor på sammen med kæresten. Et rigtig øv vejer, hvor det er godt at man kan side inden døre og bare hygge sig.
Jeg Vil med tiden få sat en hel del ind her på min blok hvis jeg kan finde rundt i bloklandet her;-) men enting af gangen og jeg lære det jo nok.

1 kommentar:

 1. Hej Merethe.

  Dejligt at se du er på med din helt egen blog. Synes jo du har en masse at byde på og dele med andre + den store gevinst det er at kigge med på andre blogge. Jeg kan lave en lille reklame for din blog inde på min, så kan det være nogle af mine "faste læsere" kigger forbi din blog. Hvis du ligger et billede herinde kan jeg sætte det ind sammen med. Du har jo en masse ting at vise frem ved jeg ;o)
  Ellers er det en super god idé at kigge med rundt om på de andres blogge, blive fast læser og ligge kommentarer og sådan. Men det kommer alt sammen hen af vejen :o) Jeg er heller ikke super sej herinde endnu, men jeg lære også lidt hver dag, som du selv skriver :o)

  Et stort og varmt velkommen til skal i hvert fald lyder fra Glaphuset.

  KH Anette.

  P.S. Herligt navn på din blog ;o))

  SvarSlet